Gezond tandvlees
In tegenstelling tot flossen met flosdraad kun je met Philips Sonicare AirFloss tussen de tanden reinigen zonder veel gedoe en op een comfortabele manier. Het is de effectieve, en snelle oplossing voor gezonder tandvlees zonder in te leveren op kwaliteit.
Flossen met uitzonderlijke kracht!
Vul het apparaat met (mond)water, richt de spuitkop op de ruimte tussen de tanden en verwijder de tandplak binnen 60 seconden, met gezonder tandvlees als resultaat!
Doorman curved

Je hebt ze vast wel eens gezien: lichtelijk gebogen televisies. Waarom verbetert deze kromming de kijkervaring? Door het gebogen beeldscherm wordt de kijkhoek groter. Bioscopen maken er al veel langer gebruik van!

Ontdek onze curved UHD televisies! 

Deze technologie kun je nu dus krijgen, in je eigen woonkamer :-). Nog niet overtuigd? Kom het zelf ervaren bij ons in de winkel.

Doorman & Jura

Sinds juni van dit jaar hebben we de koffieautomaten van Jura in onze winkel! De technieken van Jura die zorgen voor de lekkerste koffie, zijn vandaag de dag nog steeds toonaangevend in volautomatisch koffieland.
Dankzij Smart Connect weet de machine precies wat je lekker vindt en via Bluetooth kun jij vanaf de bank je favoriete kopje koffie zetten. Nu dus in de winkel verkrijgbaar ;-).

'Doorman en Jura, een smaakvol succes!'

Wist je trouwens al dat je bij ons terecht kunt voor service en onderhoud van uw apparatuur?
We kunnen zelfs een afspraak maken om bij je langs te komen als het apparaat bijvoorbeeld te zwaar is om te verplaatsen. Kom met je apparaat bij ons langs, of bel naar: 024 322 1220.

Vakantie tip!
Stream je video's, Spotify en Netflix in hoge resolutie naar je tv zonder haperingen! Je plugt de kleine mediastreamer simpel in je tv met de HDMI aansluiting. Via een app bedien je vervolgens gemakkelijk de tv.
'Google Chromecast: altijd en overal je favoriete series!'
Zóóó kom jij de vakantie wel door 😉